Botë

Zgjidhet pas 70 vjetësh misteri i burrit që u gjet i vdekur në plazhin australian

Foto: ABC News
 

Në vitin 1948, trupi i një burri i veshur mirë, u gjet i shtrirë në një plazh australian.

Një cigare gjysmë e tymosur ishte mbështetur në jakën e tij dhe kishte një varg nga një poezi persiane në xhep - por hetuesit nuk e kishin idenë se kush ishte ai.