Botë

Cilat shtete kanë depozituar më së shumti gaz për dimër

 

Ndërkohë që Rusia po e mbyll rubinetin e gazsjellësit Nord Stream 1 dhe anëtarët e Bashkimit Evropian përpiqen të bien dakord për një politikë të përbashkët të racionimit të konsumit të energjisë këtë vit, gara për të mbushur depozitat e gazit natyror përpara dimrit, po vazhdon.

Disa vende pothuajse e kanë përfunduar këtë punë, ndërsa të tjerat janë shumë prapa.