Botë

Gazetarja australiane thotë se talebanët e arrestuan, e abuzuan dhe e kërcënuan

Foto: BBC
 

Një gazetare ka thënë se u detyrua me forcë të tërhiqte publikisht disa nga raportet e saj për Afganistanin, pasi u kërcënua me burgim nga talebanët, raportoi të enjten BBC-ja.

Lynne O’Donnell, kolumniste australiane për gazetën Foreign Policy, tha se ajo u burgos, u abuzua dhe u detyrua të postonte një seri të shkrimeve ku thoshte se artikujt e saj ishin të rremë.