Botë

Zelanda e Re renditet e dyta si vendi më i keq për migrantët

zelanda e re
Foto: AP
 

Zelanda e Re është renditur si vendi i dytë më i keq në botë për të shkuar si migrant, sipas një statistike.

Organizata e rrjeteve të migrantëve InterNations anketoi rreth 12,000 të anketuar nga 177 kombësi të ndryshme, që jetojnë në 181 vende. Të anketuarit u pyetën se si funksionuan në shtëpitë e tyre të reja në bazë të faktorëve duke përfshirë cilësinë e jetës, koston e jetesës, sigurinë, perspektivën financiare, burokracinë dhe lehtësinë e përshtatjes, raportoi të enjten The Guardian.