Botë

Ukraina po heton më shumë se 21 mijë krime lufte

 

Ukraina ka thënë se po heton më shumë se 21 mijë krime lufte dhe krime agresioni që dyshohet se janë kryer nga Rusia që nga fillimi i pushtimit të saj, shkruan BBC.

Prokurorja e Përgjithshme, Iryna Venediktova, u shpreh se po merrte raporte për 200 deri në 300 krime lufte në ditë.