Botë

Ana e errët e armëmbajtjes në SHBA

Personi i armatosur, që e qëlloi në prill të vitit 2016, nuk u kap kurrë. Ai i zuri pritë Jonathanit teksa po merrte një mbushës telefoni nga makina e parkuar përpara shtëpisë së familjes së tij, në lagjen “Little Village” të Çikagos.

 

Personi i armatosur, që e qëlloi në prill të vitit 2016, nuk u kap kurrë. Ai i zuri pritë Jonathanit teksa po merrte një mbushës telefoni nga makina e parkuar përpara shtëpisë së familjes së tij, në lagjen “Little Village” të Çikagos.

Në murin e spitalit të rehabilitimit qëndron fotografia e madhe e Jonathan Annicks, ku dikur ishte pacient.

Ndonjëherë, kur rrotullohet në karrigen e tij me rrota, e vështron foton bardhezi, e shkrepur pak pasi u qëllua dhe u paralizua. Atëherë ishte vetëm 18 vjeç, faqet i kishte më të rrumbullakëta e flokët më të shkurtër.