Botë

SHBA: Putini ende dëshiron ta pushtojë shumicën e Ukrainës

 

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ende dëshiron ta pushtojë shumicën e Ukrainës, është thënë nga agjencitë amerikane të inteligjencës, raporton BBC.

Trupat ruse janë dobësuar nga lufta dhe zyrtarët amerikanë vlerësojnë se janë në gjendje të bëjnë përparim të vogël territorial.