Botë

Kuba dënon 381 persona për protesta antiqeveritare, disa me 25 vjet burgim

 

Kuba ka dënuar 381 persona për pjesëmarrje në protesta të rralla antiqeveritare verën e kaluar, derisa disa persona janë dënuar deri më 25 vjet burgim.

Zyra e Prokurorit të Përgjithshëm tha se 297 persona kanë marrë dënime me burgim për rebelim, çrregullim publik, sulm dhe grabitje.