Botë

Dy ushtarë rusë dënohen me nga 11 vjet e gjysmë burgim për krime në Ukrainë

Foto: AP
 

Dy ushtarëve rusë janë dënuar me nga 11 vjet e gjysmë burgim për krime të luftës, nga një gjykatë në qytetin ukrainas Kotelva.

Alexander Bobikin dhe Alexander Ivanov e kanë pranuar fajësinë për akuzat ndaj tyre. Të dy ishin anëtarë të një njësie ushtarake, e cila ndër të tjera ka bombarduar një shkollë në Kharkivin verilindor, raportoi BBC-ja të martën.