Botë

Ministri rus i Financave: Kemi nevojë për përkrahje ekonomike

 

Rusia kërkon burime të konsiderueshme financiare në mënyrë që të vazhdojë të mbështesë ekonominë e saj dhe "operacionin e saj special" në Ukrainë, thotë ministri i Financave i vendit, Anton Siluanov, shkruan BBC të premten.

"’Para për një operacion special’ do të thotë se nevojiten burime të mëdha”, ka thënë Siluanov në një ngjarje universitare.