Botë

Talebanët detyrojnë prezantueset të mbulojnë fytyrën

 

Gratë prezantuese dhe reportere në kanalet televizive në Afganistan dolën në transmetim me fytyra të mbuluara të dielën, në përputhje me një urdhër të talebanëve.

Një ditë më herët, disa prej tyre e kishin kundërshtuar këtë dekret dhe vazhdonin t’i mbanin fytyrat e tyre më të zbuluara.