Botë

Turqia dhe Finlanda do të takohen për çështjet e NATO-s

 

Ministrat e jashtëm të Finlandës dhe Turqisë do të takohen për të diskutuar anëtarësimin e shtetit nordik në NATO, shkruan Sky News të shtunën.

Turqia ka sinjalizuar se do të donte të diskutonte pranimin e Finlandës në organizatë përpara se të jepte miratimin.