Botë

Asnjë përparim në paketën e sanksioneve të BE-së në Hungari

Presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen darkoi me kryeministrin hungarez Viktor Orban të hënën në mbrëmje në Manastirin Carmelite në kështjellën e Budës, që tani është zyra e Kryeministrit, në Budapest.
 

Presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen darkoi me kryeministrin hungarez Viktor Orban të hënën në mbrëmje në Manastirin Carmelite në kështjellën e Budës, që tani është zyra e Kryeministrit, në Budapest.

Asnjë përparim nuk u arrit në paketën e gjashtë të sanksioneve të propozuara, të cilën Orban thotë se do të vë veton në formën e saj aktuale, megjithëse von der Leyen shkroi në Twitter se bisedimet e tyre “ndihmuan në sqarimin e pyetjeve rreth sanksioneve dhe sigurisë së energjisë”, shkruan BBC.