Botë

Ambasadorja e SHBA-së dhe një grup diplomatësh amerikanë rikthehen në Kiev

 

Ambasadorja në detyrë e SHBA-së në Ukrainë, Kristina Kvien dhe një grup diplomatësh amerikanë u kthyen në ambasadën në Kiev të dielën për herë të parë që nga fillimi i luftës më shumë se dy muaj më parë.

Ambasada e SHBA-së në kryeqytetin ukrainas u mbyll në mes të shkurtit pasi shqetësimet u rritën për veprimet ushtarake ruse, shkruan CNN të dielën.