Botë

Kinezja shpëtohet nga gërmadhat e ndërtesës gjashtë ditë pas shembjes

Foto: AP
 

Ekipet e shpëtimit në qytetin kinez Changsha e kanë nxjerrë të gjallë një grua nga gërmadhat e një ndërtese gjashtëkatëshe, gjashtë ditë pasi është shembur.

Ajo ishte e vetëdijshme gjatë nxjerrjes së saj, të mërkurën pas mesnatës dhe këshilloi shpëtimtarët se si ta nxirrnin jashtë në mënyrë të sigurt, kanë raportuar mediat shtetërore, raportoi të enjten BBC-ja.