Botë

Borrelli njofton për sanksione të reja ndaj Rusisë

 

Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme, Josep Borrell, ka thënë se BE-ja është duke punuar për pakon e gjashtë të sanksioneve ndaj Rusisë.

Borrell ka thënë se me këtë raund të sanksioneve synohet të largohen nga swifti më tepër banka ruse, të futen në listë të sanksioneve akterët e dezinformatave dhe po ashtu të goditet importi i naftës.