Botë

Gjermania do ta ndalojë importin e naftës nga Rusia deri në fund të vitit

 

Gjermania do të ndalojë importin e naftës nga Rusia deri në fund të vitit, raportoi BBC-ja të mërkurën.

“Do ta përgjysmojmë naftën deri në verë dhe do të jemi në zero në fund të vitit dhe më pas do të vijë gazi”, ka thënë ministrja gjermane e Jashtme, Annalena Baerbock.