Botë

Fëmijët e Kremlinit me jetë luksoze në Perëndim

Foto: CNN
 

Bota e tyre është ajo e avionëve privatë, apartamenteve elegante parisiene, pushimeve austriake dhe shkollimeve në universitete elitare në Londër dhe New York.

Prindërit e tyre zotërojnë prona të paluajtshme në rrugët më ekskluzive të kryeqyteteve të Evropës. Profilet e tyre në rrjetet sociale janë të mbushura me fustane të stilistëve të mëdhenj dhe ngjarje në tapetin e kuq.