Botë

Bideni të premten në Poloni në kuadër të xhiros evropiane për krizën në Ukrainë

 

Presidenti amerikan, Joe Biden, ka përfshirë Poloninë në listën e vizitave të tij gjatë xhiros së javës së ardhshme nëpër Evropë.

Udhëtimi ka për synim zhvillimin e bisedimeve urgjente me aleatët evropianë dhe ata në NATO, teksa forcat ruse po i përqendrojnë luftimet e tyre nëpër qytetet ukrainase.