Botë

Lufta e Ukrainës: Agjentët e Perëndimit përpiqen të kuptojnë mendjen e Putinit

Foto: AP
 

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, është izoluar në një botë të veten, besojnë spiunët perëndimorë. Dhe kjo po i shqetëson. Për shumë vjet ata janë përpjekur të futen në kokën e tij për t’ia kuptuar qëllimet.

Tash që trupat ruse po vazhdojnë për të katërtën javë pushtimin e Ukrainës, nevoja për të kuptuar qëllimet e Putinit është kthyer në domosdoshmëri. Ekspertët po përpiqen të kuptojnë se si ai do të reagojë nën presionin që po shkon duke u rritur.