Botë

Për çka u morën e për çka pritet të merren vesh Trampi e Macroni

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, ka thënë se Washingtoni do të punojë me Francën dhe partnerët e saj në planin për periudhën e pasluftës në Siri dhe Irak, për të forcuar fitoren kundër militantëve të Shtetit Islamik në qytetin e Mosulit.

Duke folur në një konferencë për media së bashku me presidentin francez, Emmanuel Macron, Trump ka thënë se ai dhe Macron janë pajtuar për të bashkëpunuar ngushtë në përpjekjet për t’i dhënë fund konfliktit gjashtë vjeçar në Siri.