Botë

Reka për Serbinë: E përkëdhelura e Brukselit

 

Ish-ministri i Integrimeve Evropiane, Blerim Reka, ka thënë se pavarësisht veprimeve të Serbisë, Bashkimi Evropian nuk ka ndërmarrë diçka kundër, përveç që sipas tij, e ka “përkëdhelur”.

Në një postim në Facebook ai përmendi refuzimin e Serbisë për sanksione kundër Rusisë në rastin e Krimesë dhe tash për atë në Ukrainë.