Botë

Kriza e gazit në Evropë shkak i çrregullimit të kërkesës dhe ofertës

 

Një çrregullim i kërkesës dhe ofertës në treg ka shkaktuar krizën me gazë në Evropë.

Simone Tagliapietra, një bashkëpunëtore e lartë në Institutin Ekonomik në bazë në Bruksel ka thënë se Evropa po e sheh një krizë për sa i përket gazit natyror, ka raportuar Euronews të enjten.