Botë

Pfizer aplikon në SHBA për autorizim të vaksinës për fëmijët nën 5 vjeç

 

Pfizeri dhe partneri i tij BioNTech, ka aplikuar në Agjencinë e SHBA-së për Ushqim dhe Ilaçe (FDA) për autorizim të vaksinës së saj anti-COVID për grupmoshën nga gjashtë muaj deri në 4 vjet, raporton agjencia AP.

Vaksina e saj për grupmoshën nën 5 vjet është dukshëm me dozë më të ulët, ndërsa potencialisht do të hapet rruga që fëmijët në SHBA të kësaj moshe të marrin dozën në fillim të marsit.