Botë

Anglia heq të gjitha masat ndaj COVID-19

Foto: AP
 

Anglia nga sot ka hequr të gjitha masat ndaj COVID-19 për të tejkaluar variantin Omicron. Më qytetarëve s’do t’u kërkohen maskat dhe pasaportat e vaksinave për të hyrë në ambiente të mbyllura.

Njerëzve do t’u kërkohet maska vetëm në disa raste të veçanta.