Botë

Bora shkaktoi kaos në Turqi e Greqi, raportohet për dy të vdekur, zhbllokohen shoferët e ngujuar

Foto: AP
 

Forcat e shpëtimit në Stamboll e Athinë kanë arritur të shpëtojnë mijëra persona që kishin mbetur të ngujuar në vetura pasi stuhia e borës dhe i ftohti masiv goditi Turqinë dhe Greqinë, duke i bllokuar ato. Dy vdekje u raportuan në lidhje me këtë stuhi, njofton AP. 

Autostradat dhe rrugët në Stamboll u mbuluan nga bora të hënën, pasi ra më tepër se 80 centimetra borë në disa zona. Shoferët kaluan natën në vetura, disa braktisën veturat dhe ecën në këmbë për në shtëpi apo në drejtim të transportit publik.