Botë

J&J pret deri në 3.5 miliardë dollarë shitje të vaksinave kundër COVID-19 këtë vit

 

Johnson & Johnson të martën parashikoi 3 miliardë deri në 3.5 miliardë dollarë të ardhura për vaksinën e saj Covid-19 këtë vit, krahasuar me 2.39 miliardë dollarë që gjeneroi në vitin 2021, edhe pse prodhuesi i barnave përballet me probleme të prodhimit dhe kërkesë të pabarabartë për vaksinën.

Ilaçi me një dozë të vetme J&J, dikur i shpallur si një mjet i rëndësishëm për vaksinimin e njerëzve që jetojnë në zona të vështira për t'u arritur, ka mbetur prapa planit të tij për dërgesat në Shtetet e Bashkuara dhe Evropë.