Botë

Shtyhet karnavali më i famshëm në botë

 

Karnavali i famshëm në Rio de Janeiro, Brazil, i cili duhej të mbahej në fund të shkurtit, u shty për gjysmën e dytë të prillit, për shkak të përkeqësimit të situatës epidemiologjike në Brazil.

Kryetari i bashkisë së Rios, Eduardo Paes dhe kolegu i tij nga Sao Paulo, Ricardo Nunez, mbajtën një takim në të cilin diskutuan situatën aktuale epidemiologjike para karnavalit tradicional.