Botë

Kryeministri i Malit të Zi inicion shkarkimin e Abazoviqit

 

Kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, tha se ka iniciuar shkarkimin e Dritan Abazoviqin nga posti i zëvendëskryeministrit.

Ai tha më 19 janar se këtë kërkesë e ka dorëzuar në Kuvendin e Malit të Zi dhe ka propozuar që ministri i Financave dhe Kujdesit Social, Millojko Spajiq të emërohet në postin e zëvendëskryeministrit.