Botë

Ministrja e Afrikës së Jugut u thotë nxënëseve të “hapin librat dhe mbyllin këmbët”

 

Një ministre rajonale e Shëndetësisë është vënë nën kritika në Afrikën e Jugut pasi u tha nxënëseve të "hapin librat dhe mbyllin këmbët".

Phophi Ramathuba e bëri komentin gjatë një vizite në një shkollë të mesme në një përpjekje për të inkurajuar uljen e normave të shtatzënisë adoleshente.