Botë

Nga sot hyjnë në fuqi masat e reja anti-COVID në Mal të Zi

 

Nga sot hyjnë në fuqi masat e reja anti-COVID të vendosura nga autoritetet shëndetësore të Malit të Zi.

Për të kaluar kufirin me Malin e Zi, duhet të jeni të pajisur me certifikatë vaksinimi të plotë me numrin e duhur të dozave dhe që nga doza e dytë nuk duhen të kenë kaluar më shumë se gjashtë muaj.