Botë

Belgjika do të fillojë vaksinimin e fëmijëve të moshës 5 deri 11 vjet

 

Ministria e Shëndetësisë së Belgjikës është pajtuar të hënën të nisë vaksinimin kundër koronavirusit te fëmijët e moshës mes 5 dhe 11 vjet, raporton agjencia AP.

Ministrat nga shteti me 11.5 milionë banorë, ka thënë se vaksinimi është i rekomanduar për fëmijët të cilët kanë probleme shëndetësore dhe janë të futur në listën e rrezikshmërisë nga komplikimet e mundshme nga COVID-19.