Botë

Dënohet me katër vjet burg ish-liderja e Birmanisë

Foto: AP
 

Ish-liderja e Birmanisë, Aung San Suu Kyi, është dënuar me katër vjet burgim. Pushteti i saj ishte rrëzuar në fillim të këtij viti, derisa Suui Kyi ishte arrestuar më 1 shkurt.

Mbi të rëndojnë një varg akuzat, ndër to nxitja e trazirave dhe shkelja e masave anti-COVID.