Botë

Stoltenbergu kërcënon Rusinë

Foto: AP
 

Rusia do të paguante çmim të lartë për çdo agresion të ri ushtarak kundër Ukrainës, NATO-s dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Kjo u bë e ditur në një tryezë diskutimi nga aleancat ushtarake perëndimore, duke i diskutuar synimet e Moskës zyrtare për grumbullimin e trupave në kufirin e ish-sovjetikëve.