Botë

Presidenti i Afrikës së Jugut bën thirrje të hiqen ndalimet e udhëtimeve si pasojë e Omicronit

 

Presidenti i Afrikës së Jugut ka dënuar ndalimin e udhëtimeve që është vendosur kundër vendit të tij dhe fqinjëve për shkak të variantit të ri të koronavirusit të njohur si Omicron.

Cyril Ramaphosa ka thënë se është “thellësisht i dëshpëruar” nga veprimi, të cilin e ka përshkruar si të pajustifikueshëm, dhe ka bërë thirrje që menjëherë të hiqet ndalimi i udhëtimit.