Botë

Në Britani nuk lejohet hyrja pa një test PCR

 

Kryeministri britanik Boris Johnson ka njoftuar se të gjithë udhëtarët që hyjnë në Britani duhet të bëjnë një test PCR deri në fund të ditës së dytë pas mbërritjes së tyre dhe duhet të izolohen derisa të marrin një rezultat negativ të testit.

Boris Johnson theksoi se ai nuk dëshiron të ndalojë udhëtimet, dhe me këto masa vetëm mund të ngadalësojnë përhapjen e çdo varianti të ri - jo ta ndalojnë atë.