Botë

Shpallja i pafajshëm e adoleshentit për vrasjen e dy personave nxit trazira në SHBA

Foto: AP
 

Në SHBA ka pasur thirrje për qetësi pasi një adoleshent që vrau dy persona dhe plagosi një tjetër, gjatë trazirave racore vitin e kaluar, u shpall të premten i pafajshëm në të gjitha akuzat që rëndonin mbi të.

Kyle Rittenhouse, 18, argumentoi se ai po vepronte në vetëmbrojtje kur qëlloi burrat dhe plagosi një të tretë në Wisconsin.