Botë

Vaksina “Pfizer” me efekt të lartë te fëmijët e vegjël

 

Kompania farmaceutike “Pfizer” ka bërë të ditur se dozat e vaksinës së saj kundër koronavirusit janë treguar efektive në parandalimin e infektimit të fëmijëve të moshës së shkollës fillore.

Detajet e studimit janë publikuar të premten kur rregullatorët amerikanë janë shprehur të hapur për vaksinimin e fëmijëve mes moshave 5 dhe 11-vjeçare.