Botë

4 mijë banorëve të Uellsit mund t’iu ketë dhënë gabim rezultati i testit PCR në javët e fundit

 

Rreth 4 mijë banorëve të Uellsit mund t'u jetë dhënë rezultate të pasakta PCR nga laboratori privat në Wolverhampton, ku NHS ka pezulluar testimin.

Në një deklaratë, qeveria uellsiane thotë se shumica e këtyre testeve janë kryer në vendet e testimit nëpër zonat Gwent dhe Cwm Taf Morgannwg.