Botë

FDA-së i rekomandohet miratimi i dozës së tretë të vaksinës Moderna

Foto: AP
 

Një panel këshillues i Administratës amerikane të Ushqimit dhe Barërave (FDA) ka rekomanduar në mënyrë anonime që njerëzit mbi moshën 65-vjeçare, ose ata që janë të rrezikuar nga sëmundje të ndryshme, të mund të marrin dozën e tretë të vaksinës kundër COVID-19, Moderna.

Një rekomandim i ngjashëm është dhënë në muajin shtator edhe për vaksinën Pfizer-BioNTech, dhe tani dozat e treta të saj janë duke u administruar.