Botë

20 të vdekur nga një sulm i armatosur në një treg në Nigeri

 

Të paktën 20 persona janë vrarë në shtetin Sokoto të Nigerisë, kur persona të armatosur sulmuan një treg dhe dogjën makina, sipas një zyrtari shtetëror dhe anëtar lokal të parlamentit.

Vrasjet në shtetin Sokoto erdhën ndërsa bandat e armatosura vazhdojnë të bëjnë kërdi në veriperëndim të vendit.