Botë

Mbi 3,000 ushtare dhe police afgane mund të jenë torturuar e vrarë nga talebanët

Foto: Daily Mirror
 

Më shumë se 3,000 ushtare dhe police gra në Afganistan që janë trajnuar nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Britania e Madhe, rrezikohen të torturohen, burgosen dhe vriten.

Më pak se 20 prej tyre besohet se tashmë kanë arritur të evakuohen pas marrjen së pushtetit në dorë nga talebanët atje.