Botë

Putin kalon kohën në pyjet siberiane

FOTO: AP
 

Kremlini ka publikuar pamje të presidentit rus, Vladimir Putin, duke ecur nëpër pyjet siberiane në fillim të shtatorit. Bashkë me të ishte edhe ministri i Mbrojtjes, Sergei Shoigu.

Në pamje, Putini është parë duke ecur, peshkuar dhe lundruar me Shoigun. Putini e bëri këtë udhëtim pas një vizite Lindjes së Largët ruse, ku mori pjesë në Forumin Lindor Ekonomik në Vladivostok.