Botë

Mbyllet aeroporti në La Palma të Spanjës për shkak të shpërthimeve vullkanike

 

Shpërthimet e forta vullkanike kanë detyruar aeroportin në ishullin spanjoll të La Palma të mbyllet.

Vullkani Cumbre Vieja filloi të shpërthejë të dielën me mijëra të evakuuar dhe më shumë se 350 shtëpi të shkatërruara.