Botë

Këshilltarët më besnikë të Trumpit ftohen për dëshmi rreth dhunës në Capitol

FOTO: AP
 

Komiteti i Dhomës së Përfaqësuesve që po i heton trazirat e gjashtë janarit në Capitol të Washingtonit ka bërë ftesat e para për dëshmi lidhur me rastin.

Komiteti të premten ka ftuar katër këshilltarë të afërt me ish-presidentin Donald Trump, që ishin në kontakt me të para dhe pas trazirave me të cilat u tentua bllokimi i certifikimit të fitores së Joe Bidenit.