Botë

Digjen afro 100 shtëpi pas shpërthimit të vullkanit në Ishujt Kanarinë

 

Shpërthimi i vullkanit në La Palma në Ishujt Kanarinë të Spanjës, ka shkatërruar shtëpi dhe ka detyruar evakuimin e mbi 5500 banorëve.

Lava nga vullkani “Cumbre Vieja” ka rrjedhë që nga shpërthimi të dielën.