Botë

Bideni kërkon të ulë tensionet, do ta telefonojë Macronin

 

Presidenti amerikan Joe Biden ka kërkuar një bisedë telefonike me presidentin francez Emmanuel Macron.

Telefona do të bëhet në rritje të përpjekjeve të Amerikës dhe Britanisë së Madhe për të zvogëluar tensionet me Parisin për shkak të marrëveshjes së re të sigurisë me Australinë.