Botë

Numër i vogël i protestuesve pro-Trump në Capitol

 

Disa qindra protestues u mblodhën rreth Capitolit në SHBA të shtunën në mbrëmje, për një tubim në mbështetje të protestuesve pro-Trump që plaçkitën ndërtesën më 6 janar.

Por grupi u numërua lehtësisht nga policia dhe gazetarët e pranishëm.