Botë

Tri shpërthime në Afganistan me shënjestër talebanët

Foto: AP
 

Dëshmitarët kanë treguar se kanë ndodhur tri shpërthime me shënjestër veturat e talebanëve në Afganistan, që ka lënë të paktën tre të vrarë dhe 20 të lënduar.

Askush nuk ka marrë përgjegjësi për sulmet, por grupi i dhunshëm i Shtetit Islamik në lindje të Afganistanit është armik i sundimtarëve të rinj talebanë.