Botë

SHBA-ja u vendos sanksione pjesëtarëve të Al-Qaedas në Turqi

Foto: AP/Ilustrim
 

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë vendosur në listën e zezë të sanksioneve pesë pjesëtarë të “Al-Qaedas” me bazë në Turqi.

Thesari amerikan ka bërë të ditur se disa prej tyre janë shtetas egjiptianë dhe disa turq, që kanë ofruar lloje të ndryshme të mbështetjes për operacionet e rrjetit terrorist.